úterý 3. června 2014

Papa's Freezeria

Máme tady další z řady her Papa's. Tentokrát nebudeme nic vařit. Tahle hra se zaměřila na výrobu osvěžujících koktejlů, což je určitě dost zajímavý zpestření. U tohohle dílu jsem nikdy nevydržela dlouho, protože mi to prostě přišlo dost složitý - tak moc jsem se zaměřovala na výrobu, že jsem zapomínala na lidi. Ale co - zkusíme to znova.

Jako vždycky začínáme výběrem postavy a intrem. Penny dostala leták s nabídkou práce v Papa's Freezeria na ostrově s populací 12 lidí. Jelikož nabízeli fajn plat, nedšeně práci vzala. Jakmile ale začala, uviděla loď přijíždějící na ostrov. Z lodě samozřejmě vystoupilo X lidí.

A takhle vypadá Papa's Freezeria:



V Papa's Freezeria se objevujou dokonce už 4 stanice - order station, build station, mix station a top station. V build station vyberete zmrzlinu (shake, nebo co to je), posyp a polevu. V mix station mixujete, jak jinak, a v top station zdobíte. Šlehačka, polevy, posypy, a tak dále.


Nevyplácí se mačkat na zelený tlačítko moc brzo - ukazatel míry se pořád zpomaluje, takže je lepší počkat, až se zpomalí, jinak riskujete, že budete s množstvím shakeu uplně mimo. Stejně jako zdobení a poleva.


Mix station - tady neni moc co pokazit, pokud teda budete dávat aspoň trochu pozor. Později si objeví i zákazníci, který budou chtít shake namixovanej víc, nebo míň.


A tady už se zdobí - top station. Jediný, na co je třeba myslet, tak abyste se vždycky trefili do toho kelímku a nesypali to někde mimo. Top station je v tomhle díle celkem jednoduchá.

Druhej den jsem sice dostala 98% service quality, ale.
Proč si to neudělat zajímavější, ne?




Asi jí to moc nechutnalo...



Někdy trochu ujede ruka. No jo.




0 komentářů:

Okomentovat